• Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Referenties

Karin (41 jaar)

Ik was al enige tijd niet meer zo tevreden over mijn gewicht. Ik was in de loop der jaren toch ongemerkt een aantal kilo's aangekomen, het goede leven zeg maar. Maar na een ski- ongeluk kon ik maanden niet of nauwelijks lopen, de kilo's vlogen eraan. Ik was het helemaal zat en besloot dat er iets moest gebeuren. Maar wat? Ik hou niet van diëten en honger lijden. Bovendien wilde ik niet alleen afvallen maar ook een stuk gezonder gaan leven, ook omdat sporten wat ik voor het ongeluk graag en veel deed, er niet in zat vanwege mijn blessure. Zo ben ik bij ABCisca terecht gekomen.

Mijn doel was gewicht verliezen maar op een gezonde en verantwoorde manier, zodat het gewicht wat er af gaat, er ook af blijft. De kilo's zijn eraf gevlogen en dit is gebeurd door gezond te eten en drinken. En toch is er nog steeds ruimte voor een lekker glaasje wijn of een lekker hapje. Af en toe, zeker na de december maand, een wat strengere periode inlassen voor jezelf en na een feestje een balance dag. Maar een hongergevoel heb ik nooit gehad.

Heel handig vond ik het op maat gemaakte dagmenu met daarbij een variatielijst. Ik heb veel informatie gehad over voeding en etiketten leren lezen. De weegmomenten zijn een goede stok achter de deur en de gesprekken daarbij zorgen voor de nodige motivatie.