• Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Referenties

Leny (41 jaar)

Met veel plezier kijk ik terug naar de tijd dat Cisca mij hielp met het toepassen van een nieuwe eetstijl. Mijn gewicht was absoluut te zwaar, ik had last van een te hoge bloeddruk en voelde me niet fit. Bij de intake had ik gelijk het gevoel dat de klik goed was. Ik was klaar om de kilo's kwijt te raken.

Voor mij was het belangrijk om mijn eetwijze te veranderen en vaker een eetmoment te nemen. Daarnaast hield ik de eerste weken bij wat ik precies at om een goed inzicht te krijgen over het aantal calorieën wat ik bewust en onbewust nam.

Cisca begeleide mij een aantal weken intensief met het controleren van het gewicht, de bloeddruk en er werd uitvoerig gesproken over mijn ervaringen, valkuilen en waar ik nog aan kon werken. Vele tips en trucs heb ik mee naar huis gekregen.

Resultaat was er al snel. Na een paar maanden, zonder veel moeite en met af en toe best eens een extraatje ben ik 10 kg afgevallen.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en ik ben niets aangekomen. Trots op mezelf en blij met de support van Cisca. Alleen had ik dit niet gered.